Om KIF Padel Club

Bliv medlem

VELKOMMEN til KIF Padel Club – Danmarks største padelforening og Syddanmarks naturlige centrum for verdens hurtigst voksende sport.

KIF Padel Club tilbyder 8 indendørs padelbaner efter international standard med en frihøjde op til 9,5 meter, samt 1 udendørs opvisningsbane.

Padelcenteret sætter nye standarder med baner i absolut topklasse, professionelle rammer og faciliteter så vi kan afvikle alle typer af kampe, turneringer, stævner og træningssamlinger.

Der er lagt vægt på bæredygtige materialer, der sikrer både et godt indeklima og en naturlig varmeeffekt, hvilket kan suppleres med opvarming i de kolde måneder, ligesom der er mulighed for at åbne centeret helt op for ventilation og afkøling i de varme perioder. Rammerne er meget fleksible og giver muligheden for at justere og sikre de bedste betingelser.

Klubbens formål er at skabe de bedste rammer for udøvelse af padelspillet og mulighed for dygtiggørelse for alle uanset alder og færdigheder samt styrke sammenholdet blandt medlemmerne.

KIF Padel Club tilbyder udøvelse af padelsporten hele året, hvilket er med til at opretholde et aktivitetsniveau for medlemmer i klubben til gavn for sundheden gennem motion, psykisk og socialt velvære. Der tilbydes endvidere deltagelse i aktiviteter på alle niveauer for derigennem at fremme interessen for padel, herunder elite-, bredde- og motionsaktiviteter, fremme det sociale samvær og kammeratskab mellem deltagerne og klubmedlemmer.

KIF Padel Club er etableret som en afdeling under KIF Hovedforening og er medlem af Dansk Padel Forbund.

#PadelOnlyCooler