Om KIF Padel Club

Bliv medlem

VELKOMMEN til KIF Padel Club – Danmarks største padelforening og Syddanmarks naturlige centrum for verdens hurtigst voksende sport.

Klubben er etableret af en gruppe padelentusiater med det formål at skabe et fællesskab med padel i centrum og de bedste rammer for padelspillet med mulighed for dygtiggørelse uanset alder, køn eller færdigheder og adgang for alle med prisvenlige medlemskontingenter, indeholdende træning samt en masse aktiviteter.

KIF Padel Club tilbyder udøvelse af padelsporten hele året, hvilket er med til at opretholde et aktivitetsniveau for medlemmer i klubben til gavn for sundheden gennem motion, psykisk og socialt velvære. Der tilbydes endvidere deltagelse i aktiviteter på alle niveauer for derigennem at fremme interessen for padel, herunder elite-, bredde- og motionsaktiviteter, fremme det sociale samvær og kammeratskab mellem deltagerne og klubmedlemmer.

KIF Padel Club sætter nye standarder med optimale omgivelser for padel med 9,5 meter til loftet, naturligt lys og panorama baner i absolut topklasse. De professionelle rammer og faciliteter sikrer vi kan afvikle alle typer af kampe, turneringer, stævner og træningssamlinger. Samtidig giver området nogle helt unikke rammer for det social sammenhold, hygge og fællesskab.

Der er lagt vægt på bæredygtige materialer, der sikrer både et godt indeklima og en naturlig varmeeffekt, hvilket kan suppleres med strålevarme på banerne i de kolde måneder, ligesom der er mulighed for at åbne centeret helt op for ventilation og afkøling i de varme perioder. Rammerne er meget fleksible og giver muligheden for at justere og sikre de bedste betingelser.

KIF Padel Club er etableret som en afdeling under KIF Hovedforening og er medlem af Dansk Padel Forbund.

#PadelOnlyCooler