Om KIF Padel Club

Bliv medlem

VELKOMMEN til KIF Padel Club – Danmarks største padelforening og Syddanmarks naturlige centrum for verdens hurtigst voksende sport.

KIF Padel Club tilbyder 8 indendørs padelbaner efter international standard med en frihøjde op til 9,5 meter, samt 1 udendørs opvisningsbane.

Padelcenteret sætter nye standarder med baner i absolut topklasse, professionelle rammer og faciliteter så vi kan afvikle alle typer af kampe, turneringer, stævner og træningssamlinger.

Klubbens formål er at skabe de bedste rammer for udøvelse af padelspillet og mulighed for dygtiggørelse for alle uanset alder og færdigheder samt styrke sammenholdet blandt medlemmerne.

KIF Padel Club tilbyder udøvelse af padelsporten hele året, hvilket er med til at opretholde et aktivitetsniveau for medlemmer i klubben til gavn for sundheden gennem motion, psykisk og socialt velvære. Der tilbydes endvidere deltagelse i aktiviteter på alle niveauer for derigennem at fremme interessen for padel, herunder elite-, bredde- og motionsaktiviteter, fremme det sociale samvær og kammeratskab mellem deltagerne og klubmedlemmer.

KIF Padel Club er etableret som en afdeling under KIF Hovedforening og er medlem af Dansk Padel Forbund.

#PadelOnlyCooler